3 Slaapkamers Flats te koop Fortaleza Ceara Brazilië

Prijs
£ 933.900 | USD $ 1.204.060

Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 240 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 10/11/2013
Avatar
Eigenaar / manager:
Hahn Real Estate
Andreas Hahn
Ligging: Brazil
Talen: Engels,Spaans,Duitse,Portuguese
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Uitstekend appartement met fantastisch overzicht over de skyline van Fortaleza, opgespoorde op een hoge verdieping, rechtstreeks aan de Beira maart Laan, de hoofdstraat en touristic gebied van de stad. Appartement bouwde in een uitstekende kwaliteit, volledig in knikker en ander materiaal iedereen van de beste kwaliteit, omvatt meubilair. Appartement met over 240m, 3 slaapkamers (iedereen in-suite, met kast), hoofdsuite heel ruim, met kast, twee badkamers en n van hen met badkuip. Heel grote levenden/eetkamer met drie verschillende ruimtes. Office met zeeoverzicht, lavabo, balkon met spectaculaire panoramische overzicht over de Atlantische Oceaan. Grote, mooie keuken rustte volledig met alle soorten van nutsbedrijven, dienstgebied ook heel goede uitgeruste en de kamer van werknemer met badkamer uit. Deuren en ander gemaakte van edel hout. Airconditioning in alle kamers. Appartement richtte in volledig met het beste kwaliteitsmeubilair. Privlift, 4 parkerende plaatsen. BESCHRIJVING VAN HET GEBOUW: ontvangst (24hs), die poel met zeeoverzicht, fitness, sauna, zwemt gokt kamer, partijkamer, tuin, liften. - Hahn Imoveis Brasil-Alemanha, een bedrijf gebaseerde in Brazili evenals in Duitsland, concentreert zich op vastgoedadvies, bemiddeling evenals evaluatie van eigendommen in Brazili. Wij zijn een partners kantoor met onze belangrijke partners opgespoorde in Sao Paulo, Rio de Janeiro en Salvador. Informatie over onze diensten op verzoek. Hoofd of zakentaal: Portugees. Verdere talen: Duitser, Engels en Spaans. Oudere Koppelt: Dr. rer. pol Andreas Hahn (So Paulo) Econoom en vastgoedconsulent (FAAP Sao Paulo / Universiteit van Duisburg-Essen) Professor. Dr. rer. oec. Cezar Climaco da Souza, phD (Brasilia) Econoom en agronoom (Universiteit van Brasilia), beoordelaar (Agrovision Instituut Brasilia) Joao Mauricio Massap (Salvador) Bioloog, agronoom en eigendomconsulent (ULBRA Palmas / PFS Bahia) Detlev Mller (Rio de Janeiro) vastgoedmakelaar en consulent
Opmerkingen:
Luchthaven: Fortaleza, 10 km
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Fortaleza" Brazilië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 62680-000
Plaats: Fortaleza
Regio: Ceara
Subregio/gebied:
Land: Brazilië
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 240 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries: done
Vaatwasser: done
Wasmachine: done
Exterior:
Garage: done
Tuin: done
Sauna: done
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs: done
Autoverhuur: done
Golfterrein: done
Fitness: done
Tennis: done
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen:
Golfterrein: done
Overig: