10 Slaapkamers Hotel te koop Playa Chiquita Puerto Viejo Caribbean Costa Rica

Prijs
€ 625.450 | £ 539.263

Slaapkamers: 10
Badkamers: 8, Doucheruimtes: 8
Type eigendom: Hotel
Oppervlakte: Floor: 350 (m2) Oppervlakte grond: 1690 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop, Date Built: 2014

Geactualiseerd: 3/28/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Uva Blue Villas
Peter Wright
Ligging: Costa Rica
Talen: Engels,Spaans
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonPeter Wright

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De GEVESTIGDE ZAKEN van de HUUR van 4 VILLA - INKOMEN $65K+ PER JAAR - renter huur op lange termijn inbegrepen met aankoop + vakantie het boeken. GEEN VEREISTE ERVARING… HET VOLLEDIGE ONLINE SYSTEEM VAN HET BEZIT RENTAL/MANAGEMENT VAN HET OVERZICHT… HET AUTOMATISCHE BOEKEN VIA AIRBNB, VRBO, DE ADVISEUR VAN DE REIS, HET BEZIT VAN ENZ. BESTAAT UIT VAN 9 SLAAPKAMERS, 9 BADKAMERSS, OVER 7 LEEFRUIMTEN (6 FLATS EN 1 HUISBEWAARDER CABANA VAN DE VILLA). VOLLEDIG - KWALIFICEERDE, DE AL LANG BESTAANDE HUISBEWAARDER BUILDING/MAINTENANCE EN MANAGER VAN DE DIENSTEN VAN DE GAST. BEHANDELT ALLE DIENSTEN VAN DE GAST. Kleurrijk, licht, en luchtig voelt - HOGE INBEZITNEMING - het tropische bezit van de levensstijlinvestering, of complexe familie. IDEAAL GEZIEN GEVESTIGDE KORTE WANDELING AAN STRAND, RESTAURANTS, GASTRONOMISCHE GROCERY/DELI, WINKELS. De AZIATISCHE GEÏNSPIREERDE VILLA COMPLEX… plotseling 200 m van de LUXE vanaf de hoofdweg. Dit complex werd gevestigd in 2013, en werd volledig geconstrueerd van de grond uitputtend hoogte - kwaliteit, inheemse materialen. Al meubilair is bewerkte hand, en de villa's hebben een luxe voelen maar houden verband met aard. Sluit genoeg voor gemak, maar ver weg dat geen verkeerslawaai van het bezit genoeg hoorbaar is. Het is ongeveer 10 minuten loopt aan het strand, en deze plaats is hoogst gezocht. Alle villa's zijn het geleverde lokaal gebruiken handcrafted kunst en meubilair, en zijn al onderzocht insect. De keukens worden opgeslagen met moderne toestellen, en alle belevingswaarde, en werktuigen men kan vereisen. Er zijn ruime plaatsingsgebieden om van de privé tuinmeningen te eten en te genieten. Het gebied die Playa Chiquita omringen is een vreedzaam gebied, maar ideaal gezien dicht bij vele restaurants, winkels en activiteiten gevestigd. Wij zijn een korte wandeling aan het overweldigende afgezonderde strand van Playa Chiquita evenals van een gastronomische kruidenierswinkelopslag die de hoogste selectie van de Europese ingevoerde goederen van de V.S. en buiten de Centrale Vallei heeft.
Opmerkingen:
Luchthaven: Limon Aeropuerto, 50 km
DUE TO FAMILY & HEALTH REASONS- UVA-BLUE-VILLAS IS FOR SALE Peter is a retired Australian ,He chose the beautiful untouched Costa Rica Caribbean coast to achieve his lifelong dream of designing & building a unique Jungle resort called "UVA-BLUE-VILLAS..is now for sale ..due to family & health reasons...
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres: 150 M N EL DUENDE GOURMET
Postcode: 70403
Plaats: Playa Chiquita
Regio: Caribbean
Subregio/gebied: Puerto Viejo
Land: Costa Rica
Main Features:
Oppervlakte: 350 (m2)
Oppervlakte grond: 1690 (m2)
Bouwdatum: 2014
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: done
Oven/fornuis: done
Koelkast: done
Diepvries: done
Vaatwasser:
Wasmachine: done
Exterior:
Garage:
Tuin: done
Sauna:
Jacuzzi:
Overig: 6 Rentable Villa Apartments
Overig: 1 Caretaker Cabina
Overig:
Overig:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: done
Restaurants: done
Nachtclubs:
Autoverhuur: done
Golfterrein:
Fitness: done
Tennis:
Supermarkten: done
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: done
Paardrijden: done
Duiken: done
Surfen: done
Wandelen: done
Golfterrein:
Overig: