3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Sal Island Espargos Kaapverdië

Prijs
£ 431.057 | USD $ 555.544

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 135 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/24/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ocean Villas Group
Rebecca Smith
Ligging: Singapore
Talen: Engels,Spaans,Frans
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dunas Strand Toevlucht en Badstel in landscaped terreinen en minder dan twintig minuten van de internationale luchthaven van Sal, Dunas Strand Sorteert is opnieuw een premieontwikkeling van hoog-specificatie villa's en van appartementen de. Met een adembenemende strandlocatie op de mooie witte zanden van Ponta Preta strand en dicht bij de kleine stad van Santa Maria, Dunas wordt perfect geplaatst op Cape de vasten-stijgende populariteit en bekendheid van Verde te kapitaliseren. Dunas Strand wordt Toevlucht met de dichtste aandacht om te detailleren, van het ontwerp van de individuele eigendommen naar hun elegante omgeving gebouwd. Zijn 147,000m² plot, met een lage verblijfdichtheid van enkel 20%, is van rond 695 luxeeigendommen gemaakt. Deze omvatten dertien luxefrontlinie enkel-verdieping vijf slaapkamers losmaakten villa's – elke met zijn eigen soldaat die poel zwemt – en 54 luxe twee-verdieping drie slaapkamers maakten villa's los. Er zijn ook 628 luxueuze appartementen met een keuze van één, twee en drie slaapkamers en gemeenschappelijke poelen en ontspanning van gebieden de. Alle eigendommen binnen Dunas zijn onder mooi landscaped ruimtes, poelgebieden en afgezonderde gangen gezet. Uitgezochte voorzieningen omvatten een luxe vijf sterrenhotel met faciliteiten voor alle villa's en appartementen, twee hotelrestaurants, een bijkomend zwembadrestaurant, een elegante wijnbar en pianobar, twee zwembadbars, beleefdheid en loungegebieden, luxebadplaats en sportzaal, tennisrechtbanken en een variatie van winkels. Een naburige golfenfaciliteit zal dit deel van het uitmuntende bereik van Sal van toeristische van hulpbronnen vervolledigen de. Het geheelbinnenhuisarchitectuurplan centreert rond het begrip van 'Contemporaine Eenvoud' met een klemtoon op pure vormen en subtiel ontwerp. De voltooiing is uiterst belangrijk, zodat het ontwerp hoge specificatiematerialen, producten, blijvers en van hulpstukken eist de. Het aardsgezinde kleurplan troost en kalm, maakt de kamers die de perfecte plaats te ontspannen. Stijlvol meubilair, luxueuze constructies en subtiele verlichting staan voor een zinnelijke en kalme schuilplaats toe, die de esthetische van natuur weerspiegelt. U zult ook contemporaine badkamersuites en ontwerper van keukens vinden de. Als een van de snel-verkopende ontwikkelingen op Sal Eiland Dunas Sorteert Strand opnieuw heeft alles dat u misschien voor een luxueus zou hebben nodig, dat en een totaal onvergetelijke ervaring verrijkt. U kunt een vier-daginspectiereis nemen om een goede blik rond onze Dunas Strand Toevlucht te hebben voor u uw investeringsbeslissing maakt.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Sal Island" Kaapverdië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sal Island
Regio: Espargos
Subregio/gebied:
Land: Kaapverdië
Main Features:
Oppervlakte: 135 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: