4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Asgata Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 590.607 | USD $ 761.172

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 400 (m2)Oppervlakte grond: 600 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 12/6/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Behandeld Gebied 400sq.m (met inbegrip van 50sq.m Aangrenzende Dubbele Garage met Afzonderlijke 8sq.m Provisiekamer.

4 de grote HoofdSlaapkamer van Slaapkamers is 60sq.m en omvat gang in garderobe/van de van het zittingsgebied & Engels-reeks de Badkamers van de badkamersFamilie boven (alle badkamerss zijn Marmeren) de Grote Open Italiaanse Marmeren Keuken van het Plan - beëindig Stevige Houten Trap (Esdoorn). 65sq.m Gestructureerde Zolder de Aanleg van kabelnetten van door de Voorziening van het Bezit voor Akten 75sq.m van de Titel van de Voordeur Iroko van de Vensters van u-Pvc van het Systeem van de Alarminstallatie Stevige Houten Schone Externe Werf met BBQ Gebied, het Opgeheven Gebied van de Zitting, Planter enz. Beneden onderhouden door 2No. De Eenheden van de airconditioning van 30.000 & 24.000 respectievelijk BTU. Hoofd Slaapkamer door 2No. De Eenheden van de airconditioning van 18.000 & 12.000 respectievelijk BTU. Alle andere slaapkamers hebben a/c- bepalingen. Voorziening voor PV Comités op dak. Volledige LEIDENE Verlichting intern & uiterlijk. Super Geïsoleerd die Huis aan hoogst van normen en in overeenstemming met de verordeningen van het Huis Passiv voor efficiencyOpen haard wordt gebouwd
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Asgata
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 400 (m2)
Oppervlakte grond: 600 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: