4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Mathikoloni Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 849.000 | USD $ 1.094.600

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 220 m2 Oppervlakte grond: 1270 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Verbazende 4 die slaapkamervilla in Matikoloni dichtbij het dorp Akrounta wordt gevestigd. De losgemaakte villa met panorama van de bergen geeft u een betekenis van vrede en privacy. Het huis bestaat uit 4 slaapkamers, behandelde veranda's met comfortabele zonbedden, privé pool met een effect van verdwijnende randen, ruim ontspanningsgebied en een perceel van land. Het meubilair en de toebehoren zijn ingevoerd door speciale orde van Bali. Het volledige binnenland is modieus en elegant, wat u kunt worden overtuigd enkel door de foto te bekijken. In elk geval die, zult u niet de tijd betreuren wordt doorgebracht om deze overweldigende villa te bezoeken en alles met uw eigen ogen te zien.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Mathikoloni
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 220 m2
Oppervlakte grond: 1270 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done