3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Lania-Laneia Mount Troodos Limassol Cyprus

Prijs
£ 185.373 | USD $ 238.908

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 130 (m2)Oppervlakte grond: 296 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 12/20/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Dit nieuwe project is gelegen aan de rand van het dorp van Lania dat ongeveer 20 minuten het aandrijvingsnoorden van Limassol is en opschept quaint vierkant, een aantal tavernas, een kunstenaarsgalerij en vele historische bezienswaardigheden cobbled.


De ontwikkeling bestaat uit acht 2 bedroomed en tien 3 bedroomed eigenschappen die in hun eigen privé tuinen, met toegang tot één van 2 grote communale zwembaden worden geplaatst en worden geplaatst amid de beatuiful kant van het bergland.


In de vroege stadia van bouw zult u de kans hebben om uw huis aan te passen door de diverse facultatieve beschikbare afwerking te gebruiken, bijvoorbeeld baksteen of natuurlijke steen de buitenmuren, de latblinden en het alternatieve hout eindigen verzekerend elk bezit alle smaken en begrotingen zal aanpassen.


Het huis zelf bestaat uit open planwoonkamer en keuken met toegang tot de achter en voorveranda, gast w.c op de benedenverdieping, drie slaapkamers met balkons en familiebadkamers op het parterre.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lania-Laneia
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Mount Troodos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 130 (m2)
Oppervlakte grond: 296 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: