Vastgoed te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs
£ 22.923 | USD $ 29.554

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte: Floor: 220
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 12/30/1899
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Winkel voor Verkoop in Nicosia
???? s? a?? a? atast? µ? t?? (3? atast? µata), Ta? p?? een ß?? s??? Ta? Se p??? s??? ast? D?? µ? e? t?? t?? t????? st?? p???? t?? pa???? ? e??? s? a?. ? 2 euro?? a? ???? a?? µe µe??? e? ß? t??? e? ? a? p??? ? a?? ?? bij? t? Ta? a? µe eµßad?? 220tµ? a? 90tµ a? t? st??? a? a? ?? e? D?? µes? µe eµßad? 40tµ. ? t? µ?? e?? a? ? 50.000 (220tµ), ? 27.000 (90tµ)? a? ? 6.000 (40tµ)? a? µp????? ? t????? D? ap? a? µ? te? s??.
Voor de goodwill van verkoopwinkels (3 die winkels) op een bezige weg binnen de muren in het hart van oud Nicosia wordt gevestigd. Twee zijn hoekwinkels met grote vensters en zeer goed zicht en met gebied van 220sqm en 90sqm respectievelijk en één in het midden met gebied van 40sqm. De prijzen zijn ? 50.000 (220sqm), ? 27.000 (90sqm) en ? 6.000 (40sqm) en kunnen worden besproken. (270417)
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nicosia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 220
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: