3 Slaapkamers Flats te koop Geroskipou Paphos Cyprus

Prijs

€ 165.000 | £ 140.085 | USD $ 180.609

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 179 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Een ruime flat van de Penthouse van de 3 slaapkamerwederverkoop binnen gevestigde complex, overziend een groot communaal zwembad.


Bestaand uit 3 dubbele slaapkamers met gepaste garderobes, hoofd Engels-reeksbadkamers.


Bestaand uit 3 dubbele slaapkamers met gepaste robes, hoofd Engels-reeksbadkamers, rangschikte de afzonderlijke familie badkamers, keuken en open plan het leven het dineren gebied.


De flat schept ook uitzonderlijk groot `L op' gevormd balkon met bergmeningen en een glas op uitgezien lift die alle niveaus met inbegrip van kelderverdiepingsparkeren dient.


Gesitueerd binnen gemakkelijke het lopen afstand aan het dorpscentrum en al faciliteiten daarom ideal voor permanente residentie, vakantie of investeringsdoeleinden.


Zeer belangrijke Eigenschappen


BESCHIKBARE DE AKTEN VAN DE TITEL


Gezochte woonwijk


Beperkte beschikbaarheid


Ideale pensionering of vakantiehuizen


Groot Balkon


Energie - besparingszonnepanelen


Voorziening voor airconditioning


Lift op alle niveaus


Behandeld parkeren


Groot communaal zwembad


Gevestigd gebied


Het lopen afstand aan alle belevingswaarde


10 minuten aan Internationale Luchthaven Paphos


Het gebied


Geroskipou schept een overvloed van moderne dagfaciliteiten en toch op niets van zijn charme als traditioneel Cypriotisch dorp verloren.


Zijn nabijheid aan stad Paphos en Internationale Luchthaven zorgt ervoor dat het dorp Geroskipou populaire keus met locals en bezoekers is.


Geroskipou is beroemd voor zijn zeldzame 5 overkoepelde Kerk, traditionele aardewerk en „verrukkingen van Cyprus“.


Is het lange, zandige strand van Geroskipou toegekend de lofbetuiging van ` blauwe vlag' status en aangeboden zwemmers een keus van koffie, bars en recreatieve faciliteiten.Waarschijnlijk genesteld in de hoek van het Zuidwesten in het mooiste deel van het eiland en beschut van het Noorden door de bergen Troodos, geniet Paphos, eens het Roman kapitaal van het eiland, van de milde winters en verwarmt, schijnbaar de eindeloze zomers.


Het irrigatiesysteem heeft helpen om Paphos in de „tuin van Cyprus“ te veranderen en het is ook beroemd zoals hebbend één van de gezondste klimaten in het Middellandse-Zeegebied.Paphos is de nadruk van één van de opwindendste gebieden voor onroerende goedereninvestering in het oostelijke Middellandse-Zeegebied geworden.


De overheid en de particuliere onderneming blijven zwaar in de infrastructuur investeren, die dergelijke eigenschappen verstrekken zoals uitbreidt het autosnelwegnetwerk, uitgebreide verbeteringen aan de quaint haven van Paphos en de kustgang, wordt een nieuwe overzichtsjachthaven gepland voor rond 1000 jachten en de bevordering van de Internationale Luchthaven in één van het modernst in het Mediterrane bassin.


Waarborgen


BESCHIKBARE DE AKTEN VAN DE TITEL


de waarborg van het 12 maandvakmanschap


10 jaar structurele waarborg


Gemaakte betalingstermijnen


Na de verkoopdienst


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Geroskipou
Regio: Paphos
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 179 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done