3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Potamos Germasogeias Limassol Cyprus

Prijs

€ 1.200.000 | £ 1.018.800 | USD $ 1.313.520

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 150 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het nieuwe enkel vrijgegeven project op de markt bestaat uit van slechts drie flats, op elke vloer, die een unieke stijl in gezinsleven aanbieden.


Met zijn eigentijds ontwerp en hoog - uiterlijk als intern gekozen kwaliteits de materialen zowel zullen aan de inwoners praktisch aspect, comfort en privacy verstrekken.


Met slechts drie flats, een uitstekende woonoplossing voor de veeleisende koper zal zijn.


Zijn plaats wordt zorgvuldig geplukt om gemakkelijke toegang tot het kosmopolitische leven en het centrum van de stad, maar kalmte eveneens te verlenen.Elke flat met een totale interne ruimte van sm 150, en een extra behandeld balkon van sm 45 zullen aan de ingezetenen een comfortabele en prettige manier verstrekken om te leven.De flats bieden drie slaapkamers van adequate grootte, met een de in de hoofdslaapkamer, een hoofdbadkamers en een gasttoilet aan. Een moderne open plankeuken, en een groot het dineren/het leven gebied. De bewegingsruimte van het balkon, staat comfortabel voor het dineren en het zitten regelingen toe.


Twee parkeerplaatsen en een grote bergruimte zullen voor elke flat worden aangeboden.


De hal van het gebouw op de benedenverdieping is speciaal ontworpen om op het moderne en modieuze karakter van het gebouw te wijzen. De hallen van de vloer zullen niet behalve van de ingezetenen van de vloer toe te schrijven aan geregelde liftverrichting toegankelijk zijn.


Een kleine maar prettige tuin zal het spel van kinderen toevoegend aan het karakter van het project vergemakkelijken.


Het project wordt gevestigd in een zeer stille en wenselijke buurt in Yermasoyia, dicht bij belevingswaarde (supermarkten, restaurants, scholen, enz.) en een korte gang van het strand en' park ` Dasoudi langs de strandboulevard. De ontwikkeling veroorlooft zich gemakkelijke toegang tot Limassol het Centrum van de Stad en de weg die beurtelings hoge connectiviteit aan zowel luchthavens als de rest van het eiland verstrekt.


Het project wordt geschikt meer dan vier vloeren. Het benedenverdiepingsgebied wordt toegewezen aan een grootmoedig gerangschikte ingangshal, behandeld parkeren voor 6 Geen auto's en 3 Geen opslagruimten. De gecontroleerde toegangspunten worden gevestigd voor zowel ingangsuitgang van voertuigen als de voet. De vloeren produceren hierboven 3 Geen flats. Één flat met drie slaapkamers per vloer. De derde verdieping flat heeft exclusief gebruik van de daktuin met inbegrip van een van de zonzitkamer en duik pool.


De slimme Functionaliteit van het Huis (KNX)


Houten/Marmeren Vloeren


Het dubbel verglaasde de Dunne Vensters van het Aluminium van de Lijn


De Deur van de Ingang van de veiligheid


Het Systeem van het alarm


Italiaanse Keuken/Garderobes/Deuren


De bouw


Ingang met poorten


Video Telefoon


Kabeltelevisie op Hal & Parkeerterrein


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Potamos Germasogeias
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 150 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done