Percelen te koop Neo-Chorio Paphos Cyprus

Prijs

€ 59.900 | £ 50.855 | USD $ 65.567

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Floor: 190 m2 Oppervlakte grond: 484 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 11/26/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
First Class Homes
Mark Elliott
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Dit is misschien de computer vertaling:

Dit is een woondieland voor verkoop, op de rand van NeoDorp Chorio wordt gevestigd, in een stille en vreedzame plaats nabijgelegen seizoengebonden rivieren, het Bos Akamas en enkel de notulen vanaf de Jachthaven Latchi en de beroemde Baden van Aphrodite. Het perceel is geschikt voor de bouw van een villa op twee niveaus voor een investering of een vakantiewoning.


VIJF PERCELEN BESCHIKBAAR VOOR VERKOOP


De Kenmerken van het land:


Dichtheid 40% van de bouw


Dichtheid 25% van de dekking


Bouw Hoge 7 meters


Vloeren 2


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Neo-Chorio
Regio: Paphos
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 190 m2
Oppervlakte grond: 484 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: