4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Erimi Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 297.150 | USD $ 383.110

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 240 m2 Oppervlakte grond: 290 m2
Verkoop type: Nieuwbouw
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 3/28/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

4 het Semi losgemaakte huis van de slaapkamer in Erimi


Dit semi losgemaakte huis van 4 Slaapkamer is gelegen aan de rand van Tuinen Erimi, is het een vrij nieuw bezit op 3 niveaus, bestaat uit het van Woonkamer die de vorm van L is, met een gastWC en een grote afzonderlijke volledig gepaste afzonderlijke keuken met terrasdeuren die uit op de balkons leiden, die de treden nemen aan de hogere vloer u 3 dubbele slaapkamers met hoofd Engels-reeks en volledige badkamers zult vinden.


Van de benedenverdieping is er interne toegang tot het kelderverdiepingsgebied dat grondniveau bij het achtergedeelte is, heeft het een een zeer grote open planwoonkamer, het dineren gebied en een keuken makend 2 keukens in totaal, 4 badkamerss in totaal.


Voorziening voor luchtvoorwaarde op alle gebieden.


Nota.! Het huis maakte volgende deur vast ook wordt bezeten door de eigenaar van dit bezit, is het in Skeletachtig stadium en is zelfde ontwerp! Het is ook voor verkoop aan de prijs van € 150.000 zoals is!


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Erimi
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 240 m2
Oppervlakte grond: 290 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: