1 Slaapkamers Flats te koop Neapolis Limassol Cyprus

Prijs

€ 250.000 | £ 212.250 | USD $ 273.650

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 80 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Woon complex gevestigd op het toeristengebied van Limasol - stadscentrum met alle belevingswaarde en mooie zandige stranden die weg een korte gang zijn. Bovendien is het geschikt om aan de luchthaven te krijgen, zal de weg ongeveer 40 minuten vergen.Het gebouw met vier verdiepingen aan de originele die configuratie in Mediterrane stijl wordt ontworpen vangt het oog met een sneeuwwitte voorzijde met decoratieve elementen. Er zijn slechts 6 flats - flats met één, twee, drie slaapkamers. Op de hoogste vloerpenthouse met daktoegang waar u tijd kunt doorbrengen genietend van prachtige overzeese meningen en in de privé duikpool zwemmen.


De flats in het complex worden volledig voorbereid, met binnenhuisarchitectuur, huishoudapparaten en sanitaire waren van belangrijke Europese fabrikanten. Airconditioning, Vloerverwarming, dubbel-verglaasde Vensters met versterkte soundproofing, opgeschorte plafonds met in een nis gezette verlichting en geleide verlichting.Het lagere niveau is gereserveerd voor Parkeren en provisiekamers.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Neapolis
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 80 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done