4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Panthea Limassol Cyprus

Prijs
£ 2.500.380 | USD $ 3.222.480

Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 420 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 12/14/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Deze mooie, op bestelling gemaakte villa wordt gevestigd op Heuvel, in de opmerkelijke buurt ` Panthea'. De villa heeft spectaculaire meningen, 180 graden van Limassol met een aan de gang zijnde verse wind. Het huis werd vers vernieuwd in de Lente van 2018.Details en Specificaties:- 7 jaar oud- Totaal dekkingsgebied: 420 m2- ruimte 3 van het slaapkamers (ensuite 3) meisje- De grootte van slaapkamers: 23 x 22- Hoofdslaapkamer: grootte: 38m2- Gebouwd in meubilair in slaapkamers (nieuw stevig okkernootmeubilair met inbegrip van studiebureau, ijdelheidsbureau, garderobe die volledig de muur, enz. behandelen)- Gymnastiek- De ruimte van de wasserij (wasmachine en droger)- Binnenbar- Extra keuken in kelderverdieping- De plaats van de brand- Zonnepanelen voor heet water.- Combinatie marmeren en houten parketvloeren.- Gemodelleerde tuinen (rijpe installaties en decking stegen. De tuinen heeft nieuw elektro en irrigatiesysteem geïnstalleerd)- Garage: Behandeld met beveiligde toegangsblinden voor 2 auto's- Overgelopen zwembad (het gebied van de Pool: 50m2) met Jacuzzi bouwstijl-binnen. Helemaal over volledig vernieuwd, met inbegrip van de installatie van nieuw dek rond en - installatie van een nieuwe performant PH computer.- Elektro slimme huisautomatisering: De lampen, de blinden, de oogkleppen en het hete water worden gecontroleerd door de aanrakingsschermen, met voorziening voor smartphoneapp controle.- De plaatsing en de eetkamers plaatsen verstandig om het meeste zicht van de meningen te bereiken.- Verborgen airconditioningseenheden in alle ruimten (Daikin): onlangs volledig onderhouden- Vloerverwarming: verstrekt door een centraal gas met volledig gediplomeerd nieuw gassysteem.- Verglaasd dubbel, aluminium ontworpen vensters- Lift: het hydraulische systeem met cabine bouwt van roestvrij staal en marmeren vloer.- Het nieuwe systeem van kabeltelevisie: controleerbare smartphone (menings levende en afgelopen opnamen ver via smartphonetoepassing)- Het nieuwe Systeem van het Alarm: controleerbare smartphone (het wapen/ontwapent ver via smartphonetoepassing, menings open deuren/vensters)- Het nieuwe systeem van de Videofoon: geïntegreerde wolk (vraag rechtstreeks aan uw smartphone met audio en video met de capaciteit aan opendeurdagdeur ver via - smartphonetoepassing). De interne huisvideofoons doen ook dienst als intercom- Het centrale systeem van de muziek- Satellietsysteem


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Panthea
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 420 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done