2 Slaapkamers Flats te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 1.027.290 | USD $ 1.324.466

Slaapkamers: 2
Badkamers:
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 77.1 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Unieke woonhigh-rise complex van 25 vloeren met hotelfaciliteiten ontwikkelde zich met de wereld? s recentste architectuur planningstendensen in mening. De ingezetenen zullen van ongelooflijk zien panoramas en de uitzonderlijke atmosfeer comfort en ontspanning in de elegante gemeenschap met poorten met uitzonderlijke binnenbelevingswaarde zoals portier, KUUROORD, gemeenschappelijke openluchtpool, verwarmde binnenpool, gymnastiek, tennisbaan, groen gebied en ondergronds parkeren genieten. De complexe mengsels in het stedelijke landschap van Limassol ? zoeken dankzij ideaal gezien toeristengebied de evenwichtige mengeling van verfijning, comfort en oriëntatiepuntontwerp door een belangrijke de architectuurstudio van Londen. Limassol ? s zijn de beste zandige stranden, de winkels, de restaurants en andere vakantiegenoegens in een steen ? s werpen. De ontwikkeling bestaat uit één, twee, drie en luxueuze flats met vier slaapkamers, penthousen en duplexen (hemelhuizen) met privé pools op het dak. Elke eenheid heeft 3.15 m- hoogteplafonds en hoogste kwaliteit het eindigen om de meest veeleisende koper te verbazen. De meeste flats bieden adembenemende meningen van de Middellandse Zee, Limassol stad en zijn schilderachtige heuvelige voorsteden aan.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 77.1 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: