2 Slaapkamers Flats te koop Saint Raphael Area Limassol Cyprus

Prijs

€ 1.500.000 | £ 1.273.500 | USD $ 1.641.900

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 120 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

4x2 slaapkamerflats beschikbaar voor verkoop. Twee op de benedenverdieping en twee bij het parterre. Luxe 2 slaapkamerflat die op de 1st lijn (20 m) wordt gevestigd van het overzees op het gouden zandige strand, onder luxe vijfsterrenhotels. Binnen het lopen afstand aan alle belevingswaarde. De flat is het deel van luxe complex met poorten. De beschrijving van de flat: Benedenverdieping 2 slaapkamers 2 toiletten - 1 badkamers en 1 Privé mooie tuin van de doucheruimte met een overzeese mening Behandelde veranda 15m2 die keurig met modieuze comfortabele meubilair Eersteklas elektrisch apparaten en volledig uitgeruste keukena/c eenheden in alle slaapkamers en woonkamer wordt geleverd behandelden gebied: 120m2 totaal gebied: 135m2 behandeld gebied: 120m2
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Saint Raphael Area
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 120 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: