2 Slaapkamers Flats te koop Potamos Germasogeias Limassol Cyprus

Prijs
£ 668.205 | USD $ 861.180

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 86 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/17/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Vijfde verdieping flat met twee slaapkamers aan de het westenkant van het gebouw met zij overzeese meningen van twee veranda's.


Dit bezit heeft een ruime open plankeuken/het leven en het dineren gebied en een gang die tot de hoofdslaapkamer met ensuitedouche/WC leiden.De flat is volledig met een volledig gepaste keuken door Miele, klimaatcontrole van Daikin, Breedband, Wifi, brandalarm en veiligheidssystemen, satellietTV en andere speciale eigenschappen.


Volledig geleverd met inbegrip van linnen, elektrisch apparaten, werktuigen en toebehoren.


De Mening van de Tuin van het westen


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Potamos Germasogeias
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 86 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: