3 Slaapkamers Flats te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 560.430 | USD $ 722.280

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Flats
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 12/20/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Zeer ruime en functionele benedenverdieping 3 slaapkamerflat met privé die tuin, in complex wordt gevestigd betreden door een twee poortingang met privé weg, verzekert een veilig en veilig milieu, nachtveiligheidsagent, huisbewaarder, tuinman.
Het complex geniet van meningen van de de gemodelleerde tuin, speelplaats van kinderen, zwembad, de watereigenschap en vrije tijdsgebied, het lopend afstand aan het strand het in een stille en rustige vlek op de rand van zowel de stad als de toeristengebieden de plaats van heeft bepaald van, dat de scène voor hoogst exclusieve woonplaats, dicht bij alle essentiële belevingswaardeSupermarkten, bakkerijen, banken, restaurants, bioskoop plaatst. De flat heeft het open plan leven/keukengebied met elektrisch apparaten, koelkastwasmachine, hoofdbadkamerss, en hoofdslaapkamers ensuite, plus extra douche, en behandelde parkerenplaats.


Prijs: 650,000 EUR


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: