« Terug

Cyprus 3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:


Een modern ontworpen 3 vloerhuis in de stad in het hart van oude stad, bij het Plein van Colombia, 100 meters aan de overzeese kant en 500 meters aan de Limassol Jachthaven!


Het complex is een architecturale gem, die hoog-standaardfaciliteiten aanbiedt. Het schept van een modern eigentijds die binnenland op door natuurlijke die texturen wordt geïnspireerd terwijl de buitenkant in grijs concreet en hout wordt gedaan leeftijdlooze elegantie aanbiedt.De huizen in de stad zijn geschikte Engelse enfilade, langs een buitengang die een behulpzame atmosfeer aanbiedt die als achtergrond de mooie architecturale omgeving van de Straat van Agiou heeft Andreou. Met stedelijk, comfortabel binnenland dat elementen zoals hout, metaal combineert en concreet, wordt elk huis in de stad ontworpen om de moderne eisen en de esthetica van het dagelijkse leven te passen.


De mooie decked balkons en de overzichtssystemen met inbegrip van het verlichtingssysteem van uitstekende kwaliteit met mimische controles, elektrische centrale verwarming onder de vloer met afzonderlijke controlemechanismen voor elk gebied en het centrale satellietsysteem van TV, de huizen in de stad zijn nog volledig gebeëindigd volkomen aanpasbaar aan of een eigentijds of traditioneel esthetisch ontwerp.


Gedetailleerd en de uitstekende kwaliteit eindigt omvat walk-in kasten, volledig gepaste garderobes, en moderne gepaste keukens met graniet, het marmeren betegelen, open haarden en stevige houten bevloering in alle huizen in de stad.Voor verkoop bieden wij een modern gedeeltelijk geleverd huis in de stad aan met drie slaapkamers. Het heeft een intern gebied 160 m2!. Het verstrekt 3 slaapkamers, 3 badkamerss, een groot het leven gebied, een Italiaanse keuken, een vloerverwarming, een open haard, echte houten vloeren, talrijke supplementen en een exclusief meubilair, al moderne technologie. De veranda's zijn ruim genoeg voor zich familie het verzamelen. De ingang van de veiligheid aan het gebouw.


Prijs: Euro 650.000


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:
Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Ligging:
Oppervlakte: 160 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Centrale verwarming: check
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English