3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 560.430 | USD $ 722.280

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Herenhuizen
Oppervlakte: Floor: 160 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 12/14/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:


Een modern ontworpen 3 vloerhuis in de stad in het hart van oude stad, bij het Plein van Colombia, 100 meters aan de overzeese kant en 500 meters aan de Limassol Jachthaven!


Het complex is een architecturale gem, die hoog-standaardfaciliteiten aanbiedt. Het schept van een modern eigentijds die binnenland op door natuurlijke die texturen wordt geïnspireerd terwijl de buitenkant in grijs concreet en hout wordt gedaan leeftijdlooze elegantie aanbiedt.De huizen in de stad zijn geschikte Engelse enfilade, langs een buitengang die een behulpzame atmosfeer aanbiedt die als achtergrond de mooie architecturale omgeving van de Straat van Agiou heeft Andreou. Met stedelijk, comfortabel binnenland dat elementen zoals hout, metaal combineert en concreet, wordt elk huis in de stad ontworpen om de moderne eisen en de esthetica van het dagelijkse leven te passen.


De mooie decked balkons en de overzichtssystemen met inbegrip van het verlichtingssysteem van uitstekende kwaliteit met mimische controles, elektrische centrale verwarming onder de vloer met afzonderlijke controlemechanismen voor elk gebied en het centrale satellietsysteem van TV, de huizen in de stad zijn nog volledig gebeëindigd volkomen aanpasbaar aan of een eigentijds of traditioneel esthetisch ontwerp.


Gedetailleerd en de uitstekende kwaliteit eindigt omvat walk-in kasten, volledig gepaste garderobes, en moderne gepaste keukens met graniet, het marmeren betegelen, open haarden en stevige houten bevloering in alle huizen in de stad.Voor verkoop bieden wij een modern gedeeltelijk geleverd huis in de stad aan met drie slaapkamers. Het heeft een intern gebied 160 m2!. Het verstrekt 3 slaapkamers, 3 badkamerss, een groot het leven gebied, een Italiaanse keuken, een vloerverwarming, een open haard, echte houten vloeren, talrijke supplementen en een exclusief meubilair, al moderne technologie. De veranda's zijn ruim genoeg voor zich familie het verzamelen. De ingang van de veiligheid aan het gebouw.


Prijs: Euro 650.000


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 160 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done