2 Slaapkamers Flats te koop Agios Tychonas Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 331.110 | USD $ 426.894

Slaapkamers: 2
Badkamers:
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 85 sq meters
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
DE MOOIE FLAT VAN 2 SLAAPKAMER IN COMPLEXE DICHTBIJGELEGEN VAN DE LUXE HET OVERZEES. Het complex is gesitueerd enkel over één van de het best blauw-gemarkeerde stranden in Limassol, die een deel van prestigieuze complex zijn, bereikt deze flat distinctief beroep van zijn buitengewone strandboulevardplaats en de toepassing van modieus eigentijds ontwerp. Er zijn een ruim zitting/het dineren gebied, open plankeuken die tot een ruime veranda leidt onder ogen ziet het overzees, volledige familiebadkamers, 2 goede grootteslaapkamers één waarvan heeft een aardige veranda, privé parkeren.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Agios Tychonas" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agios Tychonas
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 85 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: