Commerciële Eigendommen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 769.194 | USD $ 991.708

Slaapkamers:
Badkamers: 2
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte: Floor: 96 sq meters
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Ontworpen als mengen-gebruik bouw van kleinhandels, bureau, en hoge eind woonruimte, wordt het gebouwd rond directe voetroutes over de plaats met zijn eigen exclusief aandrijving-in steeg weg van Makarios weg zelf. Dit is een stedelijk architecturaal oriëntatiepunt waarin het comfort en het ontwerp worden gecombineerd. Het fijne leven kan niet krijgen beter dan dit, waar de luxe en de kwaliteit als norm komen. Een verfijnd hoogst geraffineerd gebouw in één van de meest prestigieuze adressen in Limassol. Dit nieuwe project zal nieuwe normen in ontwerpkwaliteit bepalen, eindigt foutloos het combineren van het stedelijke leven met overzichtsinfrastructuur en faciliteiten en modern-dag en technologie. Als de meeste wereldlijke gebouwen van zijn klasse, zal het met recentste BMS (het Systeem van het Beheer van de Bouw) worden uitgerust die zal helpen een geschikt en veilig beheer van het gebouw verzekeren. Voor het bekijken of voor meer informatievraag nu.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 96 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: