3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Mathikoloni Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 232.794 | USD $ 300.024

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 210 sq metersOppervlakte grond: 400
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 11/14/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het losgemaakte huis met drie slaapkamers in Mathikoloni is nu beschikbaar voor verkoop. Het huis is ruim, 210 sqm behandeld gebied op een perceel van 400sqm en zijn enige 5 jaar oud. Het bestaat uit een woonkamer, een afzonderlijke keuken met het gebied van TV, één volledig bad, een zoektochtWC met douche, nutsruimte en een brandplaats. Het heeft ook een mooie tuin en een behandelde parkeerplaats. Er is ook de optie voor het huis dat met een flat moet worden geruild.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Mathikoloni" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Mathikoloni
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 210 m2
Oppervlakte grond: 400
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: