4 Slaapkamers Flats te koop Columbia Limassol Cyprus

Prijs

€ 1.700.000 | £ 1.443.300 | USD $ 1.860.820

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 193 sq meters
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 1/11/2021
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Voor verkoop schept de in aanbouw 4 slaapkamerflat met dakterras en privé die zwembad, op het bevoorrechte gebied van Colombia in het hart van Limassol wordt gesitueerd, en de meeste dichte nabijheid aan allerlei belevingswaarde op: de winkels, restaurants, koffie, en loopt afstand aan Limassol s strandboulevard. Privé complex met poorten met privé beveiligd parkeren met verre toegang, gemodelleerde groene gebieden verstrekt een weelderige oase binnen dit het stedelijke plaatsen. De ingezetene geniet goed van toegang tot privé gymnastiekfaciliteiten voor - het zijn en geschiktheid. De flat bestaat van een het leven/het dineren gebied, open plankeuken, een gastWC, vier ruime slaapkamers met hoofdruimte Engelse reeks en één familieslaapkamer. Het expansieve terras biedt panoramische overzeese mening en de Limassol kustlijn aan. Deze uitstekende penthouse biedt privé dakterras met de privé dak hoogste zwembad en ruimte van de toevoegingsstudio en vermaakgebied aan. azen die panoramische overzeese meningen en de datum van de Levering aanbieden: 6/2020.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Columbia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Columbia
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 193 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: