3 Slaapkamers Flats te koop Potamos Germasogeias Limassol Cyprus

Prijs

€ 780.000 | £ 662.220 | USD $ 853.788

Slaapkamers: 3
Badkamers:
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 106 sq meters
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 1/11/2021
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
PENTHOUSE VOOR VERKOOP IN EEN VRIJ PLAATS IN LIMASSOL, ENKEL 200M VAN HET STRAND EN HET BEROEMDE PARK DASOUDI. DEZE MODERNE DIE WONINGBOUW, VOLGENS EEN INDIVIDUEEL PROJECT WORDT ONTWORPEN, BESTAAT UIT 6 RUIME FLATS WAARVAN SLECHTS TWEE PENTHOUSEN VOOR VERKOOP BESCHIKBAAR ZIJN. DE FLAT HEEFT DRIE GOEDE SLAAPKAMERS VAN DE GROOTTE, ÉÉN EN - REEKS, DRIE BADKAMERSS, BERGRUIMTE VAN 3.8M2. HET BEHANDELDE GEBIED IS 106M2, BEHANDELDE VERANDA 21.6 EN EEN TERRAS OF36M2 VAN HET DAK VAN NICE.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Potamos Germasogeias" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Potamos Germasogeias
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 106 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: