2 Slaapkamers Commerciële Eigendommen te koop Apostoloi Petros Kai Pavlos Limassol Cyprus

Prijs
£ 1.422.630 | USD $ 1.833.480

Slaapkamers: 2
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte: Floor: 825 sq metersOppervlakte grond: 744
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 11/14/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het gebouw bestaat uit 9 flats, zijn 6 van hen twee slaapkamers en 3 zijn drie slaapkamers. 3 slaapkamersflats zijn 113m2 plus 19m2 balkon, slaan ruimte en behandeld parkeren op. 2 slaapkamersflats zijn 81m2 plus 16m2 balkon, slaan ruimte en behandeld parkeren op. het ? s een modern geconstrueerd hof (de reeds begonnen bouw, de zomer van 2019 zal worden voltooid) in perceel 744m2 het gebouw dat op een zeer stil gebied van Limassol stadscentrum dicht bij de straat van Agias Filaxeos en slechts 800 m van School Laniteio, met perfecte positie en gemakkelijke toegang tot de weg, dicht bij al belevingswaardescholen en het openbaar vervoer wordt gevestigd. Een ander toegevoegd investeringsvoordeel van het bezit is de eigenaars verkoopt het bedrijf dat het gebouw zodat bezit daar is geen vat om te betalen.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Apostoloi Petros Kai Pavlos" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Apostoloi Petros Kai Pavlos
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 825 m2
Oppervlakte grond: 744
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: