3 Slaapkamers Flats te koop Ekali Limassol Cyprus

Prijs
£ 229.230 | USD $ 295.542

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 99 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het project wordt gevestigd in een ideale en stille buurt op het bevoorrechte gebied van Ekali in Limassol met een mooie mening. Dicht bij primair en een middelbare school, en met een snelle en gemakkelijke toegang tot de autosnelweg en tot het centrum van de stad. Complex bestaat eigenlijk uit drie vloeren met twee flats van 2bedroooms op de middenvloer en twee flats van 3bedrooms op de andere twee vloeren. De moderne architecturale stijl, het buitengewone ontwerp, het gebruik van luxematerialen en de grote bouw maken het gehele project uniek. Het project omvat specifiek: Van de de schok? weerstand van de aarde van de het skelet de Externe muur breedte 20cm en 25cm en interne 10 cm Hoog - de isolatie die van het kwaliteitsdak uitgedreven polystyreen en polyesterstapel van 5mm het type van Afvoerkanalen gebruiken leiden in de verwarmers van het pijp Zonnewater en van druksystemen OTIS liften met laag bedrijfskosten en behoud van recentste technologieBepalingen voor airconditioning en elektrisch het verwarmen Marmer, granieten, decoratieve stenen en luxevloeren door buizen Modern kwaliteit ingevoerd Italiaans die hout voor keuken, deuren en kabinetten de deuren van de Ingang uit het stevige systeem van de eiken hout Rolling schaduw (HPL) daar worden gemaakt op het veranda's Warmteisolerende aluminium met dubbele verglaasde glazen van MU3000 en MU2500 reeks Behandelde Veranda 48.80 sq.m Zaal van de Opslag 7.8 sq.m PLUS het EIND van de DATUM van de RAMING DELIIVERY VAN 2019 is ook één 3 slaapkamerflat beschikbaar op 3de verdieping Behandeld Gebied 99 sq.m, Behandelde Veranda 43.70 sq.m, Aan het licht gebrachte Veranda 59 sq.m, Zaal 9.9 van de Opslag sq.m PRIJS 320000 euro PLUS
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ekali
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 99 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: