1 Slaapkamers Flats te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs

€ 212.750 | £ 180.625 | USD $ 232.876

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 54 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het project combineert overzichtsarchitectuur met innovatief ontwerp, het artistieke, eigentijdse stileren en onvergelijkelijke luxe. Een rustig toevluchtsoord in het eigenlijke hart van de stad, dat voor individuen wordt en wordt ontworpen gebouwd die luxelevensstijl en het stedelijke leven willen combineren, die in het hart van Limassol het Centrum van de Stad enkel een korte het lopen afstand vanaf bijna alles wordt gevestigd u kon - in één van de trillendste en opwindende steden in Cyprus veronderstellen. De flats variëren van 1, 2 & 3 slaapkamers. Alle eigenschappen genieten van een ruime open plan binnenlandse gecoördineerde sfeer afschilderend een moderne levensstijl. Open de keuken/de woonkamer en de Engels-reeksslaapkamers van het plankombuis met uitzicht rond de stad. Ontworpen voor mensen aan het werk, leef en ontspan, maakt deze uitzonderlijke plaats de aanbiedingeningezetenen van het Terras van de Stad en hun gasten tot de volledige Limassol ervaring in het centrum van de stad. Er is Drie 1 begin van de slaapkamerflat available.PRICES van 217500 euro tot 227700 euro. PLUS de Eigenschappen van de Flat : Onder vloer Besproken ontwierp de Centrale verwarming Keukens & zette het Porselein die van Worktops van het Graniet van Garderobes de Sanitaire Schermen van de Vlieg van de Mixers & van de kranen van Waren (Roca) vloeren (Grohe) op de Decoratieve plafonds van Vensters & van de Deuren van het Terras met verborgen verlichting de Pijp van het Systeem van het Water in van het het loodgieterswerkSysteem van de Pijp het Verwarmen van het Water van het Zonnepaneel Thermische Isolatie door (uitgedreven polystyreen) Belevingswaarde onder druk: Beveiligde Complexe kabeltelevisie met poorten voor al Gemeenschappelijke Ingang van de Deur van de Veiligheid van Gebieden Video Decoratieve Architecturale LEIDENE van de Telefoon Systeem Luxe ingang Hal verlichting voor Gemeenschappelijke Gebieden modelleerde de gebieden volledig Privé Beveiligd Parkeren van de Tuin voor ingezetenen


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 54 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done