3 Slaapkamers Flats te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 584.112 | USD $ 753.085

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 111 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Gesitueerd boven op op het eerste onroerende goederengebied van Heuvel Paniotis in Limassol, biedt de flats vegende meningen hieronder van cityscape evenals de azuurblauwe wateren van het Middellandse-Zeegebied aan. Het project bestaat uit acht flats en één duplex, en in een stille, upmarket buurt ideaal gezien gevestigd die slechts notulen vanaf wat Limassol ? s Blauwe stranden van de Vlag, en binnen gemakkelijk bereik van alle belevingswaarde is. Het publiek en de particuliere scholen, de supermarkten, het trillende nachtleven, de voor de betere inkomstklasse winkels en high-end de koffiebarren en de restaurants zijn weg allen een korte aandrijving. Elke flat wordt geconstrueerd met grootmoedige aandelen, gebruikend hoogste kwaliteitsbouwmaterialen en aan hoogst van normen gebeëindigd. De woonplaatsen kenmerken comfortabele open plan het leven gebieden die zich op grote uitbreiden, ruime balkons met glastraliewerk die omhoog mooie meningen van de stad, evenals de toegang van de daktuin voor de flats op de hoogste vloer dienen. Behandelde Veranda 30.65 sq.m, sq.m opslag 3.97. Plus zijn Er ook Twee 3 beschikbare slaapkamer de flat Behandelde Veranda 119.64 sq.m, 27.98 van het Gebied sq.m en opslag behandelde. PRIJS 688000euro tot 698000Euro plus
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 111 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: