5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Panthea Limassol Cyprus

Prijs

€ 1.800.000 | £ 1.528.200 | USD $ 1.970.280

Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 695 m2 Oppervlakte grond: 1361 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:


Deze Luxueuze villa wordt in uncrowded en vreedzaam die gebied geplaatst in een prestigieuze plaats op de rand van Limassol met een dichte nabijheid aan de autosnelweg, het stadscentrum en een minieme aandrijving 10 van het overzees wordt gesitueerd.


Het is een visueel overweldigende villa die op het hoogste eind van een moderne diachronische levensstijl wijst. Architecturaal wordt de Villa met het doel ontworpen om harmonie en karakter ervoor zorgen te bereiken die dat alle gebieden in hun meest praktische gebruik, samen met zich het veroorloven van absolute privacy en gemakkelijke mededeling aan de potentiële eigenaars worden gebruikt. De veelvoudige vensters door de villa staan uit het natuurlijke licht toe om het volledige huis op te helderen. De gestapte regeling van de ontwikkeling volgt de morsende contouren die van de plaats ervoor zorgen dat de structuren met het natuurlijke landschap mengen.


De villa is ongeveer 695 m2 en bestaat intern uit een twee-verhaal villa met een totaal van 5 slaapkamers (waar 2 Engels-reeks) zijn, behandeld parkeerterrein, de ruimte van de assistentdienst met een volledige badkamers en een bergruimte. Uiterlijk omvat het ruime Gebied van de Barbecue een kitchenette, een toilet, een kleedkamer, een zwembad en een uitgebreide rijpe tuin met een geïnstalleerd Automatisch die het Water geven Systeem met bomen, struiken wordt geplant, citrusvruchtenbomen die natuurlijk zijn aan zich eiland het uitrekken bij de voorzijde van het gebouw langs de behoudende muren.


Of u voor een plaats wilt verblijven, trek me, of voor jaarlijkse vakantie terug; de villa kan alle comfort aanbieden u misschien kon willen.De villa wordt met de fijnste materialen beschikbaar in de markt met grote die aandacht gebouwd aan details wordt gegeven, die tot een warme, vriendschappelijke en vertrouwelijke atmosfeer leiden. Het wordt geconstrueerd in concrete versterkte stichtingen met staalstralen en de het eindigen materiële verf.


Het vloeren: Stevig Houten Parket.
Dak: Geworpen dak met de rode tegels van het kleidak geplaatst dwarsbalken aan boord en houten.
Zwembad: Overstroming 6mx12m.
Vensters: Dubbel Verglaasd Stevig Hout met klamboes.
Airconditioning: Gespleten Eenheden in alle ruimten.
Lift: Voorziening voor een lift die de lagere grond verbinden met de 1st verdieping.
Het verwarmen: Centrale verwarming en Radiators in alle ruimten met de Centrale controles van de Thermostaat voor multi-streken. Het zonne Verwarmen van het Water: De Comités zetten op het dak op en verbonden met de watertank.
Boorgat: Voor tuinIrrigatie.
Buiten Bar en Barbecue: Ontworpen en Geconstrueerd met de zelfde materialen zoals het huis. Het gebied omvat een kleine kitchenette, elektriciteitspunten, installatieruimte (voor het zwembadmateriaal), kleedkamer en toilet met douche.
Ketelruim: Centrale verwarming en Pompen, hoofdwateropslag en constante drukpomp op bestelling.
Garage: Kan 4 auto's plus 3 aan het licht gebrachte parkeerplaatsen aanpassen.
Het schermen: De concrete Kaders van de Muur en van het Staal.
Het Systeem van het alarm: Video en het Systeem van het Alarm van de Camera intern en uiterlijk.
Isolatie: Thermaal geïsoleerd met externe shell van 25cm muur.De hoofd Vloer van het NiveauGa een heldere ruime lounge door de grote behandelde veranda en de belangrijkste reusachtige stevige houten ingangsdeur in.


Aan uw linkerzijde, zult u een goed benoemde woonkamer met een paar Franse Deuren vinden die tot het grote balkongebied en een vouwende deur die tot de open familieruimte leiden leiden.Vloer op het hoogste niveau


Omhoog lopend de stevige houten trap met een roestvrij staalspoor vindt u een ruime gang belangrijk tot de slaapkamers


De grote HoofdSlaapkamer heeft zijn en haar ingebouwde garderobes en een badkamers met een grote doorwekende ton en een mooie ijdelheid met rijke marmeren countertop en daalt.


De drie Slaapkamers delen een volledige die badkamers met groot in garderobes wordt gebouwd.


De vijfde Slaapkamer heeft groot gebouwd op garderobegebied met een ruim volledig badkamersgebied.


De badkamers van de Grote HoofdSlaapkamer en de badkamers van de Drie Slaapkamers hebben een helling die tot de wasserijruimte op de benedenverdieping leidt.Zolder GebiedEen grote en ruime zolder die een opslag enz. kan worden van de gymnastiekspeelkamer.


Spectaculaire Meningen van het geheel van Limassol.Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Panthea
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 695 m2
Oppervlakte grond: 1361 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done