3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Pano Kivides Limassol Cyprus

Prijs
£ 424.500 | USD $ 547.300

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 187 sq metersOppervlakte grond: 4476
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit is een verbazend 3 slaapkamer losgemaakt huis gesitueerde 15 minuten aandrijving aan Limassol centrum. Dit mooie steen gebouwde huis heeft 2 keukens, is één open plan, een zeer grote woonkamer, Drie grote grootteslaapkamers met de hoofdslaapkamer die een gang in garderobe en Engels-suite.and hebben gebouwd in brandplaats die omhoog het gehele huis, afzonderlijke nutsruimte, dubbele verglazingsvensters op alle vensters, met buitenBBQ gebied en landschapstuin verwarmt. Het heeft ook verbazende meningen van het dorp Kivides. Het huis wordt gebouwd op een zeer groot perceel (4476sqm) dat veel ruimte voor een zwembad toestaat.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Pano Kivides" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Pano Kivides
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 187 m2
Oppervlakte grond: 4476
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: