3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Ayia Napa Famagusta Cyprus

Prijs

€ 480.078 | £ 407.586 | USD $ 525.493

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 157 m2 Oppervlakte grond: 302 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

De ontwikkeling zal 104m boven overzees worden geplaatst - niveau die in de heuvels Ayia Napa overzien. De ontwikkeling zal bestaan uit 43 luxevilla's allen met privé pools en gebouwd volgens de hoogste normen. De buitengewone plaats, het ontwerp en de lay-out van de villa's zijn tweede aan niets. De ontwikkeling zal ook een aangrenzend groen gebied hebben dat prenominal onbelemmerde meningen van de stad en de baai van Ayia Napa zal aanbieden. Een minieme gang tien zal u tot alle belevingswaarde en een korte aandrijving van de blauwe vlagstranden leiden. Elke villa zal ruime moderne keukens, het leven en het dineren gebieden aanbieden die allen gemakkelijke toegang tot het privé zwembad en de spectaculaire meningen zullen hebben terwijl boven alle slaapkamer 3 aan een zeer hoge norm met privé balkon en Engelse reeks in de hoofdslaapkamer, en opnieuw die verbazende meningen zal worden gebeëindigd. Om te bedekken het weg is er een groot dakterras met openluchtkeukengebied, dat het perfecte gebied voor het nemen in een fabelachtige zonsondergang van Ayia Napa zal zijn. Het behandelde gebied 157m2, veranda 90m2, brengt 302 m2 in kaart. Prijzen voor de villa's van 480.078 euro +VAT.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ayia Napa
Regio: Famagusta
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 157 m2
Oppervlakte grond: 302 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: