3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Silikou Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 424.500 | USD $ 547.300

Slaapkamers: 3
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 300 m2 Oppervlakte grond: 2676 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Prachtig 3 slaapkamerhuis op twee niveaus met een kleiner die gasthuis in een stil dorp van Silikou, dichtbij de bergen Troodos wordt gesitueerd. Het belangrijkste huis bestaat uit 2 niveaus. Het omvat een grote woonkamer, 3 slaapkamers, badkamerss, gepaste keuken en veranda. Uitgerust met open haard, airconditioningssysteem en noodzakelijke toestellen. Een gasthuis bestaat het leven uit gebied, keuken, BBQ plaats, WC en bar. Het huis heeft privé zwembad, parkeerplaats en rijpe tuin. Beschikbare de akten van de titel.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Silikou
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 300 m2
Oppervlakte grond: 2676 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: