3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs

€ 450.000 | £ 382.050 | USD $ 492.570

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 119 m2
Verkoop type: Nieuwbouw
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 9/18/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Gelegen aan de Weg van Koningen in het eigenlijke hart van Kato Paphos, is de flat in een opmerkelijk nieuw gebouw. De architectuur is een moderne opbrengst op een fusie van concreet, houten, marmeren en gebronst die aluminium, zorgvuldig wordt bewerkt om zowel aanvullen, als contrast met, zijn omgeving. Binnen zijn weelderige, eigentijdse flats van twee drie slaapkamers die zonder compromis zijn ontworpen en met de uiterste aandacht aan detail gebouwd. De meesten scheppen openluchtruimte, wat op spectaculaire schaal op, en velen bieden adembenemende meningen over de vuurtoren en de Middellandse Zee aan.
Het leven de gebieden kenmerken of marmer of houtbevloering in een keus van kleuren, terwijl comfort het koelen en onder vloer het verwarmen in de belangrijkste ruimten wordt omvat.
De combinatie van zijn plaats en visie van de architect betekent het gebouw een unieke voetafdruk heeft: zeer weinig huizen delen een gemeenschappelijke lay-out, en bijna elke één van het heeft zijn eigen, uniek, karakter, ideaal voor om het even welke investering.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 119 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done