1 Slaapkamers Flats te koop Ayia Napa Famagusta Cyprus

Prijs

€ 509.559 | £ 432.616 | USD $ 557.763

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 72 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

De woonplaatsen bij de stad van de Zon zullen subliem zijn. Zij zullen een nieuw niveau van kwaliteit voor hotels en het woon leven duidelijk maken. Naast het verstrekken van uitstekende leefruimten, zal elke woonplaats ook van alle hotelbelevingswaarde, van het kuuroord en het geschiktheidscentrum genieten aan de bediening op de kamer van 24 uur, wateractiviteiten en het fijne dineren.
Alle flats zullen van alle hoteldiensten en belevingswaarde profiteren.
Naast standaardlogeerkamers, biedt de zonstad 44 één slaapkamer aan met alle accomodatie flats, elk met een kitchenette voor die long-stay gasten die, bij gelegenheid, zich kunnen willen zelf-richten. De de stadsflats van de zon zijn gebeëindigd volgens de zelfde hoge normen zoals de hotelruimten en kunnen van volledige bediening op de kamer en alle die diensten en belevingswaarde profiteren in het hotel worden aangeboden. Eigenschappen
In bijlage aan Groen Gebied
Communale Pool
Dubbele verglazing
Volledig gepaste keuken
Lift
Het onder druk gezette Systeem van het Water
Voorziening voor Airconditioning
Overzeese Voorzijde
Overzeese Mening
Tennisbaan
Thermische Isolatie in de muren
Het lopen afstand aan het strand


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ayia Napa
Regio: Famagusta
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 72 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done