3 Slaapkamers Flats te koop Pervolia Larnaca Cyprus

Prijs
£ 540.813 | USD $ 697.260

Slaapkamers: 3
Badkamers:
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 125 m2
Verkoop type: Nieuwbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Luxe 3 slaapkamer beachfront flat voor verkoop in schilderachtig dorp van Pervolia. Gevestigd in enkel 10 minuten aandrijving van Internationale Luchthaven Larnaca, en 15 minuten aan Larnaca stadscentrum. Specificaties: ruime daktuin 75 sq.m., communaal zwembad, Jacuzzi op de daktuin, behandelde parkeerplaats, modern ontwerp, slimme huistechnologie, het verwarmen en het koelen eenheden, Italiaanse keuken, mooie bevloering.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Pervolia
Regio: Larnaca
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 125 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: