2 Slaapkamers Flats te koop Amathus Limassol Cyprus

Prijs
£ 424.500 | USD $ 547.300

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 107 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

De flat wordt gevestigd in het complexe Kustoosten van Hoogten Amathusa van het centrum van Limassol, in de plaats genoemd het strand van het Oosten, enkel 200 meters van het overzees en het zandige strand.


Gevestigd dichtbij prestigieuze 4 en de vijfsterrenhotels Le Meridien, St de Toevlucht van Raphael, de Grote Toevlucht van Hawaï, het strand van Elias, baai Atlantica, vele restaurants en bars, St de Jachthaven van Raphael, archeologische plaatsen, voetgang langs het overzees.


Twee niveausflats hebben een totaal gebied van? 133 sq.m; het behandelde gebied is? 107 sq.m. Op het lagere niveau zijn er twee slaapkamers, een badkamers en een mini-wasserij, behandelde veranda. Het hoogste niveau wordt voorgesteld als studio met een ruime veranda met pergola, die het overzees en de bergen overziet.


Het project is verfraaid en uitgerust met exclusief Italiaans meubilair van het beroemde Binnenland van de Elite van de ontwerpstudio. De keuken heeft moderne toestellen: oven, haardplaat, trekker, afwasmachine en ijskast.


De standaard vloermuur en vloer het eindigen, de tegels in het gasttoilet, de keukenlay-out en het meubilair zijn vervangen om de kwaliteit van het bezit te verbeteren. Countertop van de keuken die van luxe natuurlijk graniet wordt gemaakt. De slaapkamers hebben ingebouwde Italiaanse garderobes, Duitse gelamineerde bevloering Kronotex.


Comfortabele, groene complexe aanbiedingen Amathusa aan zijn inwoners in gebruik twee communale zwembaden, een gymnastiek. De flats hebben zijn eigen behandelde parkeerplaats en bergruimte op een communaal gebied. Het complex heeft 24 uur op 24 uur een veiligheid en de dienstafdeling, is er een 24 urensupermarkt vijf minieme gang van de flat.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Amathus
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 107 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: