3 Slaapkamers Flats te koop Linopetra Limassol Cyprus

Prijs
£ 420.255 | USD $ 541.827

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 115 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/12/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Eigentijdse woningbouw, het bestaan uit van zes 2 slaapkamerflats en twee 3 flats. Deze hoogte - de kwaliteitsontwikkeling is gesitueerd in een eerste plaats dichtbij alle belevingswaarde en stadscentrum met gemakkelijke toegang tot de weg en slechts 5 minuten aandrijving aan het zandige strand. De bouw ontworpen=wordt= in een unieke moderne stijl en zal wordt geconstrueerd aan de hoogste normen en de specificaties met de beste kwaliteitsmaterialen. Zonder uitzondering, zijn alle flats ruim en goed-gepland. Prijzen voor de flats met drie slaapkamers van 495.000 euro + de BTW.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Linopetra
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 115 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: