3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Peyia Pafos Paphos Cyprus

Prijs

€ 399.000 | £ 338.751 | USD $ 436.745

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Herenhuizen
Oppervlakte: Floor: 148 m2 Oppervlakte grond: 80 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 8/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Deze charmante 3 slaapkamer semi losgemaakte villa is op een klein project van slechts 5 villa's met adembenemende meningen van de ruwe kustlijn en de kleine zandige inhammen, die slechts 50m van het overzees zijn. Het bezit heeft 3 slaapkamers, de meester een ruimte van de Engels-reeksdouche hebben en de resterende twee slaapkamers die delend de familiebadkamers. Alle slaapkamers hebben garderobes gepast. De keuken heeft een goede waaier van gepast eenheden en graniet worktops. Uiterlijk er is een Jacuzzigebied, gemakkelijk om tuinen, privé parkeren en een dakterras te handhaven.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Peyia
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 148 m2
Oppervlakte grond: 80 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: