« Terug

Cyprus 3 Slaapkamers Herenhuizen te koop Secret Valley Pafos Paphos Cyprus

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Unieke luxe 3 slaapkamer losgemaakte die villa's rond de overweldigende internationale het golfcursus van het 18 gatenkampioenschap van Geheime Vallei bij de Toevlucht van de Rots van het Venus worden gebouwd.


De toevlucht van de Rots van het Venus wordt geplaatst om de grootste golf-geïntegreerde kuuroordtoevlucht in Europa te worden.
Amphitheatrically-natured terrein toestaat alle villa's en percelen om van adembenemende meningen van het Middellandse-Zeegebied te genieten.
De hoge huurvraag van golfspeler en vakantiemakers, allen het hele jaar door.
Dicht bij bezienswaardigheden, belevingswaarde, de diensten, stranden, toevlucht, Internationale Luchthaven Pafos.


Neergestreken op de heuvels naast de Geheime Cursus van het Golf van de Vallei, zal men een aantrekkelijke gemeenschap van elitevilla's ontdekken. De Ontwikkelaars van Aristo, het eerste golf van Cyprus en de woonontwikkelaar, hebben esthetisch deze unieke eigenschappen ontworpen om op de natuurlijke schoonheid van het gebied te wijzen.


Zich uitstrekt van drie tot vier het golfvilla's van slaapkamersCyprus voor verkoop, privé zwembaden en kwaliteitsspecificaties, Ha-Potami bevelen de Villa's van het Panorama C uitzonderlijke meningen van het Middellandse-Zeegebied, en zijn een korte aandrijving van één van Cyprus de' meeste populaire toeristenplaatsen: Petra tou Romiou - de geboorteplaats van de legendarische godin Aphrodite.
De inspiratie achter deze het golfvilla's van Cyprus voor verkoop is de aantrekkelijkheid voor golf en de plaats - één van de meest gezochte plaatsen op het Eiland Cyprus. De vrede van mening, de kalmte, de verse lucht en een prettig klimaat zijn alle eerste vereisten passend de levensstijl in Ha-Potami, zoals de geschikte toegang belangrijke steden tot van elk van Cyprus de' met inbegrip van vijfsterrenhotels en toevlucht is, bezienswaardigheden, Internationale die Luchthaven Pafos - door de naburige weg de villa's wordt aangeboden.
De Ontwikkelaars van Aristo heeft een beperkte selectie van percelen beschikbaar voor verkoop toegewezen, die binnen de toevlucht worden gevestigd. Deze ruime percelen staan voor algemene floor-space van 20% van het totale landgebied toe.
Combinerend de voordelen van een uitzonderlijk, luxueus en functioneel die huis - door een achtenswaardige ontwikkelaar, en het voorrecht van het leven in een Europees land wordt gebouwd met een diverse en benijdenswaardige levensstijl passen deze villa's van het Golf van Cyprus voor verkoop het profiel voor een droombezit in de perfecte plaats.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:
Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Secret Valley
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Ligging:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English