5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 2.750.760 | USD $ 3.546.504

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 405 m2 Oppervlakte grond: 414 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 2/26/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het project wordt gevestigd bij de ingang van Limassol, in het hart van een afgezonderd en rustig overzees gebied. Enkel twee minuten lopen van het mooie zandige strand. Het zal uit zelfs negen worden bestaan ontwerpt prachtig villa's die allen zullen genieten=zullen= van verbazend overzeese mening en wordt geconstrueerd met de beste materialen en de recentste automatisering die tot de woonplaatsen maken de snijkant van technologische vordering op het huisvestingsgebied.

De eigenschappen van de villasSeparate individuele titel voor elke villaAmazing overzeese meest viewsBest bouw materialsCovered en brachten parkeren placesLuxurious zwembad met binnenviewJacuzzi van viewAllslaapkamers ensuiteMountain in alle van het van het villasUnderfloor heatingAir conditioningFully-gepaste kitchenBeautiful rijpe gardenMaid, baby-sitting of hotel serviceBarbeque meest areaLatest automationsElectric gatesPrivatewegen in aan het licht geselecteerd propertiesQuiet locationSecuritysysteem

Één meer beschikbare luxevilla behandelde gebied 410m2, Aan het licht gebracht gebied 215m2


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 405 m2
Oppervlakte grond: 414 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done