3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Coral Bay Peyia Paphos Cyprus

Prijs

€ 2.800.000 | £ 2.377.200 | USD $ 3.064.880

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 220 m2 Oppervlakte grond: 749 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Deze strandboulevard 3 slaapkamervilla maakt deel uit van een project dat de top van luxestrandboulevard het leven vertegenwoordigt. Het is een privé strandboulevardclub van zich zelfs 150 luxevilla's uitstrekken van 220 sq.m aan 930 sq.m gevestigd op een uniek perceel op de het westenkust van Cyprus in rustige omgeving.

Met zijn het westenrichtlijn wordt het gezegend met de sensatie van majestueuze sunsets, op een dagelijkse basis met villa ontwerpen en het plaatsen om deze meningen op te heffen.

De villa is van een eigentijds stijl en een ontwerp met leeftijdlooze elegantie. Het aanbieden van de luxe van zijn eigen tuin en geniet van een het privé pool en parkeren. De vormen en de materialen zoals natuurlijke steen worden plaatselijk geïnspireerd maar geïnterpreteerd om een creatief en harmonisch geheel te vormen.

Het project volgt een bepaald thema van ontwerp die elementen van aard van uitstrekkende kleurenpaletten omhelzen, steeneigenschappen, eindigt het hout, maar elk heeft zijn eigen en besproken individu die geschikt-uit plaatsen.

De toevlucht geniet rond van hoge veiligheid en privacy al jaar. De eigenaars hebben toegang tot het Clubhuis en aan al zijn faciliteiten dit die alle diensten van een vijfsterrenhotel, van binnenshuis zullen verlenen wensen de chef-koks aan babysitters, chauffeur die u overal zal drijven u, en de persoonlijke portiers zullen ervoor zorgen dat al uw behoeften worden voldaan aan; Top-of-the-range spa die tran1uility, afzondering en de persoonlijke dienst voor hen aanbieden die de uiteindelijke manier zich willen af te wikkelen aangezien u uit aan het overzees kijkt. De behandelingen van het kuuroord kunnen of in uw villa of in het belangrijkste kuuroord zelf plaatsvinden.

Het project biedt de eerste klassendiensten en faciliteiten aan die het leven rijker en minder ingewikkeld maken.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Coral Bay" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Coral Bay
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Peyia
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 220 m2
Oppervlakte grond: 749 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: