« Terug

Cyprus 3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Coral Bay Peyia Paphos Cyprus

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Deze 3/4 onlangs gebouwde slaapkamer, villa maakt deel uit van een project dat de top van luxestrandboulevard het leven vertegenwoordigt. Het is een privé strandboulevardclub van zich zelfs 150 luxevilla's uitstrekken van 200 sq.m aan 930 sq.m gevestigd op een uniek perceel op de het westenkust van Cyprus in rustige omgeving.

Met zijn het westenrichtlijn wordt het gezegend met de sensatie van majestueuze sunsets, op een dagelijkse basis met villa ontwerpen en het plaatsen om deze meningen op te heffen.

De villa is van een eigentijds stijl en een ontwerp met leeftijdlooze elegantie. Het aanbieden van de luxe van zijn eigen tuin en geniet van een het privé pool en parkeren. De vormen en de materialen zoals natuurlijke steen worden plaatselijk geïnspireerd maar geïnterpreteerd om een creatief en harmonisch geheel te vormen.

Het project volgt een bepaald thema van ontwerp die elementen van aard van uitstrekkende kleurenpaletten omhelzen, steeneigenschappen, eindigt het hout, maar elk heeft zijn eigen en besproken individu die geschikt-uit plaatsen.

De toevlucht geniet rond van hoge veiligheid en privacy al jaar. De eigenaars hebben toegang tot het Clubhuis en aan al zijn faciliteiten dit die alle diensten van een vijfsterrenhotel, van binnenshuis zullen verlenen wensen de chef-koks aan babysitters, chauffeur die u overal zal drijven u, en de persoonlijke portiers zullen ervoor zorgen dat al uw behoeften worden voldaan aan; Top-of-the-range spa die tran1uility, afzondering en de persoonlijke dienst voor hen aanbieden die de uiteindelijke manier zich willen af te wikkelen aangezien u uit aan het overzees kijkt. De behandelingen van het kuuroord kunnen of in uw villa of in het belangrijkste kuuroord zelf plaatsvinden.

Het project biedt de eerste klassendiensten en faciliteiten aan die het leven rijker en minder ingewikkeld maken.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Coral Bay" Cyprus

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Coral Bay
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Peyia
Land: Cyprus
Ligging:
Oppervlakte: 207 (m2)
Oppervlakte grond: 602 (m2)
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
zwembad check
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English