3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Kato Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs

€ 3.292.000 | £ 2.794.908 | USD $ 3.603.423

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 330 m2 Oppervlakte grond: 460 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Wij hebben het genoegen om aan u eerste van zijn binnen vriendelijke projecten voor te stellen die in Kato Paphos, uit 22 villa's en de allereerste 2 hemeltorens bestaan.

Gevestigd in Kato Paphos, één van de populairste toeristenbestemming in het noorden van de stad van Paphos, een korte wandeling van het populaire zandige strand.

De villa's zullen volgens zeer hoge normen worden gebouwd, met luxe eindigt. Het aanbieden van kalmte om onder de Mediterrane zon uit te schakelen en te ontspannen.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Kato Paphos" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kato Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 330 m2
Oppervlakte grond: 460 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: