4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Kato Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs
£ 1.209.825 | USD $ 1.559.805

Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 281 m2 Oppervlakte grond: 441.9 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 6/26/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Gevestigd in het hart van toeristengebied, en binnen een het lopen afstand aan het overzees, gemakkelijke toegang tot een verscheidenheid van diensten en belevingswaarde, bezienswaardigheden, de Blauwe Stranden van de Vlag, gemakkelijke toegang tot weg, scholen, de ziekenhuizen, winkels en een korte aandrijving aan Luchthaven Paphos.

De ceramiektegels van de kwaliteit en elegant graniet worktops in Hoge keukens en badkamers - de kwaliteit fineerde houten keukenkasten en de garderobes voerden marmer op van de de pergola'sOneindigheid van de trappenKwaliteit houten die de randzwembaden in, door houten decking ontwikkeling worden omringd die Met poorten privacy en veiligheids Privé die parkeerterreinen verzekeren per woonplaatsBepalingen worden toegewezen voor de satelliet en draadloze dubbel-Verglaasde vensters van alarmsystemen voor betere thermische isolatie en soundproofing Moderne balustrades met speciale veiligheidsbril voor veranda's en dakterrassen van adembenemende meningen van het Middellandse-Zeegebied te genieten

Er is Één 4 slaapkamers beschikbare villa.

De grootte 446.05m2 van het perceel

Behandeld gebied 281m2, Aan het licht gebracht gebied 98.66m2

De behandelde Tuin 21.63m2, de Aan het licht gebrachte Tuin 49.52m2 van het Dak van het Dak

PLUS


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Kato Paphos" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kato Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 281 m2
Oppervlakte grond: 441.9 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: