4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs

€ 1.500.000 | £ 1.273.500 | USD $ 1.641.900

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 490 m2 Oppervlakte grond: 1637 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 9/18/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Hallo -hallo-tec 4 slaapkamervilla in het prestigieuze Overzeese gebied van Holen. Gevestigd op een groot, met poorten privé perceel. Op de 1st verdieping is een open plan levend, het dineren en keukengebied, die het overzees overzien. De hoge specificatie witte en eiken keuken kenmerkt een eiland met ontbijtbar. Vier ruime slaapkamers allen met Engels-reeksbadkamerss, valse plafonds en verborgen verlichting. Op de benedenverdieping is het grote open leven, het dineren gebied met kitchenette, een Jacuzzi en een sauna.

Deze villa heeft een ultra-modern architectuurontwerp, dat wordt gebouwd om van de onbelemmerde overzeese meningen, vanuit elke invalshoek te genieten. Het grote openluchtgebied heeft een rijpe tuin die privacy, met een pool van de overschotstroom verwarmde oneindigheid aanbieden.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Paphos" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 490 m2
Oppervlakte grond: 1637 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done