3 Slaapkamers Commerciële Eigendommen te koop Linopetra Limassol Cyprus

Prijs

€ 1.734.872 | £ 1.472.906 | USD $ 1.898.991

Slaapkamers: 3
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
First Class Homes
Mark Elliott
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Dit is misschien de computer vertaling:

3 slaapkamerPenthouse of voor bureaugebied - Totaal gebied van 832.34 vierkante meters. Totaal Behandeld Gebied 232.54 vierkante meters, (Behandeld gebied 169.70/gemeenschappelijke gebieden 32.50/behandelde veranda 30.34/aan het licht gebrachte veranda 599.80 vierkante meters. Misschien één van de Grootste Penthouse in Limassol met onbelemmerde meningen


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Linopetra" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Linopetra
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: