Commerciële Eigendommen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 581.565 | USD $ 749.801

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 2/21/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Er zijn 3 bureaus voor verkoop in het zelfde gebouw, bedragen de foto's hieronder één bureau op de 5de verdieping.

Gevestigd op Anexartsias, Limassol de de vloerbouw van de Stad centre.11. 29 eenheden in het gebouw. Eerste plaats, belevingswaarde, vervoer, strandvermaak op uw drempel. De commerciële bouw. Geen parkeren, maar parkeren volgende deur EUR 2 per day.2 Bureau op de 5de verdieping 85m2 elk, verkocht samen. Momenteel gehuurd, verkocht met of zonder huurders Één van de huurders wordt de eigenaar. Het vragen van (overeen te komen) EUR 290.000. Een ander bureau voor verkoop op de 9de verdieping, volledige vloer 210m2, overzeese meningen. Bezet door de eigenaar, van-markt. Het vragen van (overeen te komen) EUR 395.000. 3 bureaus vijfde en negende verdieping die samen OVEREEN TE KOMEN EUR 685.000 vragen.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: