Commerciële Eigendommen te koop Neapolis Limassol Cyprus

Prijs
£ 948.420 | USD $ 1.222.320

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte: Floor: 94 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/17/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Mooi modern bureau in een Unieke plaats. Bureau die aan het overzees en de populairste zeekustpromenade onder ogen zien, uitstekende doordringbaarheid.


Het bureau bestaat uit 2 vloeren en is volledig - operationeel. Modern meubilair en al noodzakelijke kantoorbenodigdheden. Het systeem van het veredelingsmiddel is Daikin. Het Systeem van de Telefonie van Avaya.


Het bureau heeft een mooi glasterras, keuken voor persoonlijk, het parkeren van complex + privé parkeren 2. Pas comfortabel een personeel van 10 mensen aan.


Beschikbare de akte van de titel.


GEEN BTW!


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Neapolis
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 94 (m2)
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: