Commerciële Eigendommen te koop Katholiki Limassol Cyprus

Prijs

€ 2.166.500 | £ 1.839.359 | USD $ 2.371.451

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Deze activa zijn een vijf-verdieping commercieel die gebouw in het Katholiki kwart van Limassol Gemeente wordt gevestigd, Limassol district.
Het gebouw is naast Aartsbisschop Leontiou Avenue. Het is gevestigd 180m zuidoosten van de verbinding van Aartsbisschop Makariou en van Aartsbisschop Leontiou Avenues en het c. 210m oosten van Hotel Alassia.
De activa bestaan die van een kelderverdiepingsparkeren als parkeerplaats elk wordt gebruikt, een benedenverdieping met negen kleinhandelswinkels, allen met toonzaal en mezzanine, en vier hogere vloeren van 253sqm dat als bureaus worden gebruikt.
Het bredere gebied van het bezit wordt hoofdzakelijk ontwikkeld met commerciële gebouwen met winkels en bureaus evenals gemengde gebruiksgebouwen met winkels op de benedenverdieping en flats op de hogere vloeren. Het gebied, dat in het centrum van Limassol is, wordt beschouwd als het hart van zaken en commerciële activiteiten in de stad.
Het bezit valt binnen twee planningsstreken met de volgende parameters:
- (Woon) Ka3 met 140% de bouwdichtheid, 50% dekking, 4 vloeren en een maximumhoogte van 17m.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Katholiki" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Katholiki
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: