Commerciële Eigendommen te koop Columbia Limassol Cyprus

Prijs

€ 2.800.000 | £ 2.377.200 | USD $ 3.064.880

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

sq 500. de ruimte van het metersbureau op Kolonakiou straatverkoop met het recht extra vloer van 650 sq.m te bouwen

Het bezit wordt gevestigd bij Straat Kolonakiou, naast Carrefour Supermarkt en boven CXC en ELC speelgoedwinkel. Het bureau behandelt een gehele vloer en is rond sq 500. meters. Er is een recht extra sq 650 te bouwen. meters boven het bureau (totale 1150 sq meters). De ingang van het bureau is bij de rug van de hoofdweg, is het volledig onafhankelijk van de winkels en uitsluitend voor de bureaus. Er is een geopende parkerenplaats voor ongeveer 20 auto's bij de rug. Het bureau is geopende ruimte en daarom kan het volgens de behoeften van de koper worden vernieuwd.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Columbia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Columbia
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: