Commerciële Eigendommen te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs
£ 3.017.700 | USD $ 3.889.200

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 12/14/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Twaalf bureaueenheden met een totaal gebied van 2.210 sqm, een 27-jaar oud commercieel gebouw dat in een eerste plaats in Strovolos, Nicosia wordt gevestigd. Het is naast Straat Vyzantiou op zijn westelijke grens 450 mzuidoosten van Metochi tou Kykkou en noordwesten van het Presidentiële Huis.
Langs Straat Vyzantiou is er een mengeling van commerciële en wooneigenschappen met toonzalen, winkels, bureaus, flats en huizen. In het nabijgelegen gebied kunnen vele wooneigenschappen worden waargenomen. wegens zijn plaats, biedt het uitstekende toegankelijkheid aan de stadscentrum van Nicosia en de omringende gebieden aan.
Het bezit bestaat uit 12 bureaus, die allen worden verbonden en die één verenigd bezit vormen. Momenteel zijn er twee bureaus op de benedenverdieping, vijf op het parterre en vijf op de eerste verdieping.
De benedenverdieping bestaat uit een open plangebied, uit een conferentieruimte, uit 3 bureauruimten, uit een provisiekamer en badkamerss met van totaal gebied van sqm 204.
Mezzanine bestaat uit 2 open plangebieden, 2 bureauruimten, een conferentieruimte, een provisiekamer en badkamerss met een totaal gebied van sqm 105.
De 1st verdieping bestaat uit 5 bureaus, een kleine keuken, een computerzaal, een fotokopieruimte en badkamerss met een totaal gebied van sqm 790.
De 2de verdieping bestaat uit 5 bureaus, een kleine keuken, 2 opslagruimten, een fotokopieruimte en badkamerss met een totaal gebied van sqm 790.
Het bezit heeft ook een kelderverdieping met een totaal gebied van sqm 321, dat uit een één enkele provisiekamer/uit archiefruimte, uit een extra hulpgebied, uit een bureau, provisiekamers, een cafetaria, een seminarieruimte, badkamerss en andere hulpgebieden bestaat.
Het biedt 27 parkerenplaatsen in het kelderverdiepingsgebied aan.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nicosia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: