« Terug

Cyprus Commerciële Eigendommen te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Twaalf bureaueenheden met een totaal gebied van 2.210 sqm, een 27-jaar oud commercieel gebouw dat in een eerste plaats in Strovolos, Nicosia wordt gevestigd. Het is naast Straat Vyzantiou op zijn westelijke grens 450 mzuidoosten van Metochi tou Kykkou en noordwesten van het Presidentiële Huis.
Langs Straat Vyzantiou is er een mengeling van commerciële en wooneigenschappen met toonzalen, winkels, bureaus, flats en huizen. In het nabijgelegen gebied kunnen vele wooneigenschappen worden waargenomen. wegens zijn plaats, biedt het uitstekende toegankelijkheid aan de stadscentrum van Nicosia en de omringende gebieden aan.
Het bezit bestaat uit 12 bureaus, die allen worden verbonden en die één verenigd bezit vormen. Momenteel zijn er twee bureaus op de benedenverdieping, vijf op het parterre en vijf op de eerste verdieping.
De benedenverdieping bestaat uit een open plangebied, uit een conferentieruimte, uit 3 bureauruimten, uit een provisiekamer en badkamerss met van totaal gebied van sqm 204.
Mezzanine bestaat uit 2 open plangebieden, 2 bureauruimten, een conferentieruimte, een provisiekamer en badkamerss met een totaal gebied van sqm 105.
De 1st verdieping bestaat uit 5 bureaus, een kleine keuken, een computerzaal, een fotokopieruimte en badkamerss met een totaal gebied van sqm 790.
De 2de verdieping bestaat uit 5 bureaus, een kleine keuken, 2 opslagruimten, een fotokopieruimte en badkamerss met een totaal gebied van sqm 790.
Het bezit heeft ook een kelderverdieping met een totaal gebied van sqm 321, dat uit een één enkele provisiekamer/uit archiefruimte, uit een extra hulpgebied, uit een bureau, provisiekamers, een cafetaria, een seminarieruimte, badkamerss en andere hulpgebieden bestaat.
Het biedt 27 parkerenplaatsen in het kelderverdiepingsgebied aan.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nicosia" Cyprus

Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Ligging:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Centrale verwarming:
Airconditioning:
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English